Sobre mi

Perineu, Integració i Moviment_Gest Conscient_foto rodona

Terapeuta corporal de gimnàstica conscient, especialitzada en sol pèlvic, embaràs i pospart.

Diplomada en Ciències de l´Educació i terapeuta corporal, acompanyo a persones interessades en mantenir el benestar corporal, a travès del moviment, la respiració i la consciència.

Després d’una llarga dedicació a la docència, em vaig formar en consciència sensorial especialitzant-me en la pelvis i el perineu femení, treballant en estreta col·laboració amb B. Calais-Germain i N. Vives. Avui segueixo amb el treball formatiu per a llevadores i professionals de la salut de la dona, a través de tallers i seminaris.

Aprofundint en la meva experiència i pràctica corporal, he concretat la meva proposta sota el nom de Gest Conscient, una tècnica corporal assequible i respectuosa per recuperar i mantenir una relació amigable amb el nostre cos…que és la casa en la qual vivim!

Les nostres vides són majoritàriament accelerades i exigents. La bona notícia és que el nostre cos sap com recuperar la serenitat, la flexibilitat i l’harmonia que anem perdent, i només necessitem una mica de consciència i d’atenció per relaxar-nos i guanyar vitalitat. Aquesta pràctica corporal continuada està en relació directa amb la nostra salut.

“Cada moment és un moment d’aprenentatge” Charlot Selver

Per reflexionar…