Cos, Integració i Moviment

En aquesta pràctica corporal, treballem partint de l’escolta del cos, amb la respiració i el moviment, per relaxar les tensions musculars, millorar la nostra vitalitat corporal i accedir a un estat de calma física i psíquica i millorar la nostra vitalitat corporal.

Les sessions es dónen respectant l’anatomia, el ritme i les necessitats de cada participant, que és en realitat l’únic protagonista dels seus propis descobriments. Fem servir moviments i estiraments senzills per obrir, afluixar, tonificar i equilibrar tot l’organisme. A poc a poc, podem desfer tensions acumulades i obrir espais interns, permetent que la musculatura retrobi el seu to i les articulacions sigui més flexibles, que els fluids circulin més fàcilment i que l’energia flueixi millor per tot el cos. Amb un treball continuat, recuperem la força i la flexibilitat musculars, l’amplitud articular i l’harmonia dels moviments; d’aquesta manera anem redescobrint i integrant millors actituds corporals a la nostra vida quotidiana.

Aquest treball ens ajuda a mantenir-nos més atents al que fem, més sensibles al que sentim, més implicats en els nostres processos interns. Re-connectant amb nosaltres mateixos des del més concret que tenim (el cos) podem retrobar recursos, fer-nos més responsables i, per tant, més capaços de dirigir la nostra pròpia vida.

El treball de Gest Conscient compta amb la col·laboració de Sofia Gil, fisioterapeuta.

 

horaris cos integracio i moviment-gest conscient